, ,

Finnich Glen

Tijdens mijn reis naar Schotland in april en mei 2022 heb ik Finnich Glen, met de bijnaam The Devil’s Pulpit, bezocht. Dit is een nauw dal wat zich zo’n 15 km boven Glasgow bevindt. Het dal is omgeven door bomen en bevindt zich in een uitgestrekt landschap omringd met bergen.

Om beneden in het dal te komen zijn we afgedaald via een omweg; de randen van de kloof zijn instabiel en kunnen makkelijk afbrokkelen. Eenmaal beneden aangekomen zie je pas goed hoe diep het dal eigenlijk is.

Ook vanuit de lucht gezien is het een spektakel, met alle verschillende kleuren groen van de bomen en het water wat hier tussendoor te zien is.

 

Gerelateerde artikelen

Over mij

Bart Hoekstra

Ik ben een beginnende fotograaf, geboren in de Noordoostpolder maar inmiddels woonachtig in Den Haag. Fotograferen is voor mij het mooiste wat er is, ik heb dan ook geen echte voorkeur voor één soort fotografie. 

Uitgelichte artikelen

Boek nu een shoot

Neem contact op om een afspraak te maken voor een fotoshoot en ontang een vrijblijvende offerte